Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολές

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε μία με δύο εργάσιμες για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα. Για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα ενημερώνεστε σχετικά.

Αποστολή με πρακτορείο

θα ενημερωθείτε για το κόστος μεταφοράς  απο την εξυπηρετηση πελατων

Courier

Παραλαβή από την έδρα μας 

ΜΑΓΟΥΛΑ , ΑΙΓΑΛΕΩ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Επιστροφές 

Για επιστροφές προϊόντων θα πρέπει πρώτα να επικοινωνείτε με το κατάστημα. 

Στην περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι άλλο από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την παράδοσή του σε εσάς χωρίς χρέωση μεταφορικών με χρήσης μεταφορικής εταιρείας που θα σας υποδείξει η εξυπηρέτηση πελατών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, με την πλήρη αυθεντική και άθικτη συσκευασία του.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν που αγοράσατε γιατί θεωρείτε ότι έχει ελάττωμα, απευθυνθείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας προκειμένου να λάβετε όλες τις απαραίτητες και αναγκαίες κατευθύνσεις και πληροφορίες.

Σε περιπτώσεις τεχνικού προβλήματος και κάλυψης εγγύησης: Σε περίπτωση που το προϊόν σας εμφανίσει τεχνικό πρόβλημα και χρειάζεται επισκευή θα πρέπει να απευθυνθείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών .Έξοδα αποστολής: οι αποστολές προς έλεγχο και service γίνονται με δικό σας μέσο και κόστος.

Εξωτερικά – Αισθητικά Ελαττώματα:

Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή, να αποσυσκευάσει και να ελέγξει τα προϊόντα για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία εξωτερικών, αισθητικών ελαττωμάτων, και στην περίπτωση που υπάρχουν, δικαιούται να αρνηθεί την παραλαβή του είδους. Σε περίπτωση ανεπιφύλακτης αποδοχής από τον πελάτη της παράδοσης του είδους, θα θεωρείται ότι αυτό παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση εξωτερικά και χωρίς αισθητικά ελαττώματα.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης – Χονδρική πώληση :

Ο Πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοίνωσε στην EUROTYPA Ε.Π.Ε.  την απόφασή του να υπαναχωρήσει από την σύμβαση, επιβαρυνόμενος με το 15% της αξίας του τιμολογίου και με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος. Ειδικότερα, τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν από τον πελάτη, όντας αχρησιμοποίητα. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με δελτίο αποστολή στο οποίο θα αναγράφονται όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. παραστατικό αγοράς όπως τιμολόγιο πώλησης ,δελτίο αποστολής κ.ο.κ) με το σύνολο των εξαρτημάτων του και την συσκευασία του σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί τα προϊόντα από την EUROTYPA Ε.Π.Ε. η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη θα γίνεται με επιμέλεια της EUROTYPA Ε.ΠΕ.. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή, η EUROTYPA Ε.Π.Ε. έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θα έπρεπε να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση, αποκλειομένου εξ αυτού του λόγου του δικαιώματος υπαναχώρησης του πελάτη.

Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης:

Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως λ.χ. προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές ή/και είναι σαφώς εξατομικευμένα, προϊόντα που λόγω της φύσης τους είναι, μετά την παράδοση, αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία, υπηρεσίες που έχουν ήδη εκτελεστεί ή/και αν έχετε προμηθευθεί από εμάς ψηφιακό περιεχόμενο μη παρεχόμενο σε υλικό φορέα και ξεκίνησε η εκτέλεση, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή της υγιεινής εφόσον έχουν αποσφραγιστεί ή μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα, καθώς και ηχητικών ή οπτικών εγγραφών, αναλώσιμων, προγραμμάτων και λογισμικού που έχουν αποσφραγιστεί.