Ελαστικά

H εταιρεία Marangoni είναι μία από τις καλύτερες παγκοσμίως στον χώρο των ελαστικών ανυψωτικών μηχανημάτων.
Τα βιομηχανικά ελαστικά MARANGONI ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για όσους θέλουν μέγιστη απόδοση και ελάχιστη φθορά. Στον βιομηχανικό κλάδο ο χρόνος είναι κρίσιμος. Η συνεχής και εκτεταμένη χρήση χωρίς διακοπή λειτουργίας του μηχανήματος για συντήρηση, αποτελεί κρίσιμη εξοικονόμηση χρόνου. Αυτό το σημαντικό πλεονέκτημα σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά και τις πρώτες ύλες, επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής του ελαστικού και επιτρέπει την επίτευξη ενός άλλου βασικού αποτελέσματος: την μείωση του κόστους.
Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων MARANGONI είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις όσον αφορά την αξιοπιστία, την απόδοση και την ασφάλεια. Εγγυημένη απόδοση για μακροπρόθεσμη επένδυση.

Ημισυμπαγή, πνευστά, press on ελαστικά καλύπτουν όλες τις βιομηχανικές εφαρμογές όπως μηχανήματα αντιβάρου (κλαρκ), φορτωτές, τσάπες, τηλεσκοπικούς γερανούς, καρότσια μεταφοράς, τρέϊλερ, κα.

Ο ιταλικός όμιλος Marangoni είναι διεθνώς αναγνωρισμένος στον κλάδο των ελαστικών για περισσότερα από 60 χρόνια, πιστοποιημένος με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας ISO.

Τα ελαστικά Marangoni είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, έχοντας ως αποτέλεσμα την επιμήκυνση του χρόνου ζωής του ελαστικού, την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και την υψηλή αποδοτικότητα των ανυψωτικών μηχανημάτων βαρέως τύπου.

 1. /media/catalog/category/_PHOTO__5.png
  Ημισυμπαγή 106 προϊόντα
 2. /media/catalog/category/__PHOTO__1.png
  Πνευστά 26 προϊόντα
 3. /media/catalog/category/PRESS_ON_PHOTO__1_1.png
  Press on 149 προϊόντα
 4. /media/catalog/category/_PHOTO__6_1.png
  Χωματουργικά 3 προϊόντα
 5. /media/catalog/category/TVH15069573.jpg
  Ζάντες 7 προϊόντα